Przejdź do treści głównej

Czasowe wyłączenie logowania przez Profil Zaufany


2017-05-05 14:00

Informujemy, że od piątku 5 maja br. od godziny 17:00 do poniedziałku 8 maja br. do godziny 7:00 nastąpi czasowe wyłączenie logowania przez Profil Zaufany.

Jest to związane z planowaną czasową niedostępnością Profilu Zaufanego, w trakcie której zostanie włączony awaryjny sposób logowania.

Poleć innym:
Facebook G+ Twitter Pint.
Zobacz również:
Użyj filtrów, aby szybko odnaleźć interesującą Cię wiadomość:
Pokaż wiadomości
Pokaż według
Pomóż nam poprawić serwis




Anuluj
Czy treść na tej stronie była pomocna? Zgłoś